Rakennuspalvelut

Palvelut

Sekin, mikä ei näy päälle päin, paljastuu rakennuksen elinkaaressa. Me rakennamme laatua, joka kantaa huomiseen. Ammattitaidolla, ylpeydellä ja yli 10 vuoden kokemuksella. 

 

Remontit

Teemme pienet ja suuret remontit vuosien kartuttamalla asiantuntemuksella. Oli suunnitelmissasi sitten toimitilaremontti tai kodin pintaremontti, keittiöremontti, kylpyhuoneremontti tai saunaremontti, saat meiltä avun remontin kaikkiin vaiheisiin. Huolellinen työ ja laadukkaat materiaalit takaavat, että voit olla tyytyväinen lopputulokseen.

 

Saneeraukset

Saneeraus on tärkeä investointi rakennuksen tai huoneiston tulevaisuuteen, ja sen toteuttamiseen kannattaa valita kokenut ammattilainen. Tarvitsit sitten pintojen uusimista liiketiloissasi, märkätilojen saneerausta tai vaikkapa ikkunaremonttia, meiltä saat ammattitaitoisen tekijän kaikenlaisiin saneerauskohteisiin. Ja rakennuksesi saa lisää tervettä elinaikaa.

 

Työmaavalvonta

Vastaava työnjohtaja on rakennuttajan tärkein kumppani. Meiltä saat vastaavan mestarin palvelut kaikkeen luvanvaraiseen rakentamiseen. Työnjohtajallamme on vyönsä alla lukemattomia hankkeita ja vuosien kokemus. Valitse siis työmaallesi pätevä ja huolellinen ammattilainen, jolta projektisi saa ansaitsemansa huomion.

 

Uudisrakentaminen

Uudisrakentaminen on monivaiheinen kokonaisuus, jossa on monta liikkuvaa osaa. Uudenkin rakentamiseen kannattaa siksi valita kokenut tekijä,  jolla projektin langat pysyvät käsissä alusta loppuun. Me rakennamme mm. omakotitalot, joissa näkyy laatu ja ajantasainen osaaminen.

 

 

Kaiken tämän saat saman katon alta, halutessasi Avaimet käteen -toteutuksena.

Soita ja kysy tarjous!

050 358 1763

jussi@rklhietakangas.fi

Ota yhteyttä

 


Lomakkeen lähetyksen varmennuskoodi *
Syötä kuvassa oleva numerosarja. Jos et pysty lukemaan numeroita, lataa uusi kuva
Vahvistuskuva

Pakolliset kentät *